Ημέρα καριέρας “Career4all” στο Ηράκλειο Κρήτης

Η πρωτοβουλία συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα HELIOS και το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Το πρόγραμμα HELIOS υλοποιείται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Στην ομάδα εργασίας συμμετέχουν οι παρακάτω φορείς: Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, Αναπτυξιακή Ηρακλείου ΑAΕ OTA, Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ημέρα καριέρας “Career4all – Ηράκλειο Κρήτης”, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ώρες 11:30 – 18:00.

Η ημέρα καριέρας “Career4all – Ηράκλειο Κρήτης” περιλαμβάνει:

Συνεντεύξεις με εκπροσώπους εταιρειών:

• Η διεξαγωγή των συνεντεύξεων θα πραγματοποιείται στα ελληνικά ή/και αγγλικά, αλλά προς διευκόλυνσή σας στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει και διερμηνεία σε φαρσί, αραβικά και ουκρανικά.

• Προτείνεται να έχετε μαζί σας αντίγραφα του βιογραφικού σας σημειώματος προκειμένου να το παραδώσετε στους εκπροσώπους των εταιρειών με τους οποίους θα πραγματοποιήσετε συνέντευξη.

Συνέδριο:

• Το συνέδριο περιλαμβάνει εισηγήσεις εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων, με στόχο την παροχή πληροφόρησης σχετικά με την αγορά εργασίας στην Κρήτη, τις ευκαιρίες απασχόλησης και τον τρόπο προετοιμασίας για την απόκτηση μίας θέσης εργασίας. Το συνέδριο θα υποστηριχθεί με παράλληλη διερμηνεία σε αγγλικά, αραβικά, γαλλικά και φαρσί.

• Η ατζέντα του συνεδρίου θα διανεμηθεί μόλις οριστικοποιηθεί.

• Για να παραλάβετε τον εξοπλισμό για τη διερμηνεία απαιτείται η προσκόμιση ταυτοποιητικού εγγράφου (τρίπτυχο, άδεια διαμονής ενιαίου τύπου (ΑΔΕΤ), διαβατήριο ή ταυτότητα). Θα παραλάβετε τα έγγραφά σας με την επιστροφή του εξοπλισμού.

 

* Για εκπαιδευτικούς σκοπούς το συνέδριο θα μαγνητοσκοπηθεί και θα διαμοιραστεί σχετικό δελτίο τύπου με δημοσίευση φωτογραφιών από την εκδήλωση και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι, προκειμένου να ακολουθούνται τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση και σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε όλους τους χώρους είναι υποχρεωτική.

Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου – Λεωφ. Νικολάου Πλαστήρα 49, Ηράκλειο 712 01

SHARE WITH

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Κατεβάστε την ΑΦΙΣΑ της Δράσης

Κατεβάστε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Χ

Χ