Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι είκοσι (20) άτομα, που θα επιλεγούν μέσω αξιολόγησης, ενώ απ’ αυτούς θα προκύψουν και οι συμμετέχοντες σε επίσκεψη ανταλλαγής καλών πρακτικών σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.
Στόχος της δράσης είναι ο τοπικός πληθυσμός να ενημερωθεί για τις δυνατότητες που παρέχει ο γαστρονομικός τουρισμός τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην οικονομία της περιοχής, να γνωρίσει καλά παραδείγματα από άλλες περιοχές της χώρας, να εκπαιδευτεί στην έννοια του «τίμιου προϊόντος» και στην αξία που αυτό έχει για τον κάθε επισκέπτη και να γίνει πρεσβευτής του γαστρονομικού τουρισμού για την περιοχή του.
Οι μελισσοπαραγωγοί και οι επιχειρηματίες από τον χώρο της εμπορίας, μεταποίησης και τυποποίησης μελιού που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο εργαστήριο, καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση μέχρι την Τετάρτη 06/11/2024.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, ημέρες και ώρες γραφείου στο τηλέφωνο: 2810 753328 και στο e-mail: nm@anher.gr (Μηλιαράκης Νίκος) .