Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη του «τίμιου» και ποιοτικού προϊόντος, με το οποίο θα συνδέεται η κάθε περιοχή, ως τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός.
Στόχος της δράσης είναι οι συμμετέχοντες από τις 22 περιοχές να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να παρουσιάσουν τις πρακτικές που ακολουθούν και να ενημερωθούν για πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε άλλες περιοχές και αφορούν στη σύνδεση της τοπικής γαστρονομίας και των τοπικών παραγόμενων προϊόντων (γεωργικών, κτηνοτροφικών, αλιευτικών κτλ.) με την τοπική βιοτεχνία, κυρίως πρώτης μεταποίησης, τον τοπικό πολιτισμό, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις τουριστικές δραστηριότητες και τον τοπικό σχεδιασμό, με σκοπό τη δημιουργία μίας συνεχώς ανατροφοδοτούμενης αναπτυξιακής διαδικασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση μέσω google forms έως τις 24/06/2025.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 15:00, στο τηλέφωνο: 2810 753327 και στο e-mail: km@anher.gr